videoregistraties

Je bent op deze site beland omdat je iemand zoekt voor het filmen van jou registratie. Dit kan zijn voor een evenement of een theatervoorstelling. 
Je bent op het goede adres. 
Naast ons camerawerk voor tv maken wij met veel plezier registraties van theatervoorstellingen, symposia en evenementen. Met jarenlange ervaring doen we dit efficiënt en tegen een scherpe prijs. Bekijk de prijsopgave en neem contact op voor meer informatie.

Even voorstellen

 Wij zijn Frank van Brandwijk en Maurice Gubbels, ervaren cameramannen voor tv-programma’s. Met onze brede ervaring kunnen we alles aan, of het nu reality, documentaires of nieuws betreft, zowel nationaal als internationaal.
Naast televisiewerk maken we ook video’s voor bedrijven. Wil je meer weten? Check onze websites!

Onze werkwijze

Om de registratie betaalbaar te houden, hebben wij een efficiënt plan opgesteld. Twee uur voor aanvang van de voorstelling of presentatie arriveren wij op locatie. Daar installeren wij de camera’s en zorgen ervoor dat het geluid optimaal is. Hoewel wij de voorstelling zelf nog niet gezien hebben is dit de manier om tijd en dus ook kosten te besparen. Daaropvolgend zal de 3 cameraregistratie worden gedraaid en gemonteerd. Zodra het eindresultaat gereed is, inclusief alle titels en aftitelingen, sturen wij het digitale bestand naar je op. Op die manier kunt je op je gemak de opname bekijken. Eventuele aanpassingen worden in een correctieronde uitgevoerd.

voorbeelden

Hieronder vindt je enkele  fragmenten van registraties die wij hebben mogen verzorgen.
Inmiddels  hebben wij veel ervaring met deze werkwijze en tot volle tevredenheid van onze opdrachtgevers.

Video afspelen

Fantastisch

 Fantastisch is een voorstelling over alledaagse dingen; spullen, mensen, dromen en doelen, die misschien het ene lijken te zijn en misschien op het eerste oog niets bijzonders lijken. Maar juist achter hetgeen dat op het eerste gezicht niet zichtbaar is, gaat nog een hele wereld schuil. 

Video afspelen

Aaipet

In AaiPet beginnen twee goochelaars vrolijk met hun act. Ze vouwen hondjes van ballonnen en toveren bananen uit iPads. Precies zoals het hoort. Maar de truc komt in opstand. De iPad ontpopt zich tot een brutale grapjas die de show danig in de war stuurt. Uiteindelijk weet niemand meer wat voor of achter is en wie nu eigenlijk wie bestuurt. Kijk eens om je heen. Waarschijnlijk zit iedereen naar een schermpje te turen, en dat vinden we allang niet gek meer. Maar als je alsmaar door een computer wordt beziggehouden, hoe zelfstandig groei je dan op? Hoe blijf je slim als je zelf niet meer hoeft na te denken? Maakt de iPad de wereld kleiner of juist groter?

Video afspelen

Strindberg en dal

Struikelend op zoek naar Zweeds drama.

Video afspelen

De winaar is

Iedereen kent het: schuldgevoel. Iedereen heeft weleens iets kapot gemaakt of iets gedaan waarvan je achteraf dacht ‘dat had ik beter niet kunnen doen’. Dat je dan spijt hebt en je schuldig voelt is wel logisch. Maar vaak voelen we ons ook “gewoon” schuldig. Zonder dat we iets verkeerd hebben gedaan of stuk hebben gemaakt. We voelen ons schuldig omdat we ons schuldig voelen en daar kunnen we voor de rest niks aan doen.

En de winnaar is… gaat precies daarover. Er is een boksring, er zijn lichten, er is muziek, er worden grappen gemaakt, er wordt gevochten en er is een prijs. Het lijkt een gewone bokswedstrijd maar dat is niet zo. In de ring wordt een vechtscheiding uitgevochten.

kosten

Wij houden het betaalbaar. Voor 2500 euro krijg je een prachtige registratie van je voorstelling met 3 camera’s. Deze prijs is inclusief montage en een gratis eerste correctieronde. Reiskosten en eventuele parkeerkosten komen hier wel nog bij.

Contact

Wij werken vanuit Amsterdam.

Bel ons 06-24612315
info@registratie.nl